Söndag

Är tillbaka i Ström efter en helge hemma i Jorm. Beccis följde ju med mig och det var trevligt, vi spelade kort och pratade. Det var typ fullt med folk i huset nästan hela helgen, men så kan det bli ibland. Idag har vi bakat tunnbröd. Det vart kanongott! Sen vart det bussen tillbaka till Ström och jag och My har tillbringat kvällen genom att tittat på Andra Avenyn och ätit cheesbolles. Nu har jag väldigt tråkigt. Funderar nästan på att göra klart lite engelska, men det är så tråkigt! My har ju såklart gått upp till Sörgård, jag hoppas på att hon inte har ramlat ner i päråkern, det vore ju lite synd om byxorna skulle bli lite skitiga.

 Mamma hatar mig just nu. Men det har hon egentligen rätt till att göra, så det är väl inte så farligt. Det kommer att gå över. 

/Serena

Hem till Jorm imorgon

Beccis ska följa med mig hem till Jorm imorgon. Det ska bli kanonkul! Vi får åka med pappa efter skolan så vi slipper åla buss. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på i helgen, förutom att vi ska baka tunnbröd på söndag innan vi tar bussen tillbaka till Ström.

Idag var det julmarknad, hade tänkt gå dit, men det vart inte så. Skulle göra ett försök på att tvinga med Pernille och Henrik, men lyckades inte så bra med det utan blev sittande där i någon timme. Hoppas jag inte missade något. 

Nu har jag packat tills imorgon och allt är klart, förutom spanska pluggandet. Orkar verkligen inte med det. En massa jävla glosor som jag aldrig kommer kunna lära mig. Eller orkar inte bry mig om att plugga på iaf. 
Nu är det Navy CSI på tv, men det är ett gammalt avsnitt. Har redan sett det, så det kanske blir lite plugg iaf, om jag inte får för mig att sova ist. 

/Serena

Julfint

Jag och Beccis gick på dollar idag, och köpte lite jul pynt. Glitter och gardinger och en söt lite tomte. Samtidigt har jag tvättat och nu har jag just gjort lite julfint i lägenheten. Lite glitter och julgrannskulor. Men det är inte lätt att försöka sätta upp något på en betongvägg. Bara som en liten upplysning. 

Hade TVÅ redovisningar på skolan idag, gick väl inte riktigt så bra men jag överlevde och det gjorde resten av klassen också. Men nu ska jag ta och duscha.

/Serena

Tack

Flickor, för en underbart rolig kväll! 
"Han är inte bög, han är helt normal" xD

blondie, louise och jag
Vad skulle jag göra utan er? 

Tisdags plugg med mys

Eller massa mys och väldigt lite plugg, om man ska vara helt ärlig. Blondie och Louise kom hit och så gick vi på konsum och köpte lite fika. Glögg, kladdkaka, massa godis, popcorn, russin och lite mjölk till varm choklad. Så nu sitter vi här och äter, egentligen skulle vi plugga engelska. Men så har det inte blivit, vi har ätit kladdkaka, druckti glögg och just nu håller vi på att äta popcorn och varm choklad. Mycket mumsig! Vi är mycket flummiga och om folk såg oss skullede tro att vi vart onyktra. Men kul är det. Vet väl inte om det kommer bli så speciellt mycket pluggat, det är dessutom engelska, vilket gör att vi kommer ha svårt att börja, men vi har kul ändå. Väldigt roligt!

Idag har jag och Beccis vart och badat, det var härligt. Borde göras om snart! 

/Serena

Nr33

Har vart på skolan idag, har kommit hem och nu ska jag till att städa lite.

/Serena

Tillbaka

Är tillbaka i Ström nu. Har faktiskt var här i några timmar, men har tillbringat dem med annat. Först for jag, mamma och Svante iväg på Hörnet och käkade pizza. Sen satt jag och My och tittade på Andra Avenyn och drack lite glögg, mycket mumsigt. Så gick hon hem och jag gick bort till Beccis och vi spelade kort, Kennet var även där och sedan kom även Patrik och Bävern. Det var trevligt men jag känner mig inte på så speciellt bra humör, vet inte riktigt varför men så är det. Blir nog bättre imorgon. Näv vi hade spelat chicago och plumpvar det dags att gå hem, men jag hade tur och fick äka bil med Bäver och Patrik. 

Nu har jag bäddat rent i sängen och ska nog ta en liten snabbdusch innan jag går och lägger mig. Men först ska jag försöka trycka i mig lite pencelin. 

/Serena

Nr31

Har just vart ute och ätit. Skulle ju äta på Dragonen, men det slutade med att vi gick på O´lareys och käkade där. Och det var gottigt, med chokladkaka med chokladglass och grädde till efterrätt. Tokgott!

Nu är vi iaf tilbaka i lägenheten och Jossan hade just en väldigt trevlig sånguppvisning, det var väl ....hmm...... bra. NOOOOT!!

Åker hem imorgon bitti, eller ja, vid 10 ungefär. Men vi gör ett stopp i Sundsvall och ska julhandla lite, jag har en känsla av att jag inte har någonting där att göra egentligen JAG ÄR FATTIG! Det känns inte bra. Använde mina sista hundralappar på min och syrrans nyårsklänningar. Dom är väldigt söta.


Den här bilden bjuder jag på....
(jag köpte inte den svarta, utan en som är mörkblå)


/Serena

Lördag - Josefins födelsedag

Jossans skola hade öppethus idag kl 10, så det vart ingen sovmorgon. Men så blev det ju smörgåstårta till frukost. Och den var faktskt väldigt god.
Efter att vi vart på skolan for vi och käkade lunch på E-center, coop cafeterian, innan vi handlade på Dollar. Jag och Jossan lyckades iaf att göra oss av med en hel del utav de julklappar som vi har. Sen vart det en sväng på ÖB innan vi åkte in på stan och Jossan fick sin riktiga present utav mig, (i morrse fick hon ändast en burk nugatti) Hon fick en super snygg klänning som jag visste att hon ville ha, och så köpte jag en i en annan färg till mig.

Nu är vi hemma, har just duschat och fixat oss inför den kommande födelsedagsmiddagen som vi ska ut på om en liten stund. Ska käka på Dragonen, ett väldigt mysigt ställe.

/Serena

GRATTIS JOSSAN !!!!

NOOOOOOT !!!

/Serena

Söderhamn igen

Sitter hos Sys och Evelina i Söderhamn nu, Jossan fyller år imorgon så vi ska gratta henne lite. Blir nog trevligt. Hon kommer nog bli mycket glad för presenten hon får av mig. Om jag inte mistar mig.

Sitter vi Evelinas dator nu, men misstänker att hon snart vill ha den tillbaka.

Jag och Sys har just bakat en väldigt MOBBAD smörgåstårta, men den blir nog väldigt god, men det beror ändast på mina halloweentomater. Och kul hade vi, TOKSKRATTA nästan hela tiden.

Känner mig iaf frisk nu och det ska bli gött och få komma tillbaka till vardagen. Träffa alla dessa människor jag saknat grymt. Och ändå är det bara en vecka jag fått vara utan dem.

Och jag är fan PANK, hur fan ska jag kunna handla någe när vi stannar för i Sundsvall?

/Serena


Massa sjuk

Jag har vart hemma hela veckan och vart sjuk. Var upp på sjukan igår och kollade halsen, det resulterade i en massa pencelin. Jag har halsfluss. Inte så speciellt trevligt, men nu är det mycket bättre. Men jag stannar hemma ifrån skolan imorgon iaf. 

/Serena

Hemma i Jorm

Igår åkte jag till Nordli och hälsade på Hege med familj som bjöd på kanongod mat! Det var en trevligt kväll, men nu är jag hemma i jorm!
Har varit ute och kört fin bilen en sväng idag. Det börjar faktiskt gå hyfsat bra. Ska köra ner till Gäddede imorgon och kanske hinna träffa pappa en sväng innan det är dags att hoppa in i bussen och återvända till Ström.

Ikväll ska vi iaf till Pexo och Maria på Ost fondue, ska bli gott. Har inte ätit det på ungefär 100 år.

/Serena

Engelska

Nu sitter jag och Camille och faktiskt arbetar på engelskan, det måste vara första gången jag har gjort något på engelskan sen vi börjat skolan. Och det är ganska dårligt, ligger lite efter nu. Men det är inte så farligt.
Nu gör vi ett arbete om Borgvattnet, spökprästgården. Det är faktiskt lite spännande. Har hittat hur mycket fakta som hällst.
Och det här är inte den första lektionen idag som jag är duktig på, har faktiskt varit det hela dagen, fast att jag försov mig i morse och kom hela 25 minuter försent till spanskan.Det måste bero på att Blondie inte är här.

Åker hem efter skolan, är i Gäddede halv 6 och då hämtar Svante mig vid bussen och så åker vi till Nordli. That's niiice!

/Serena

GRATTIS BECCIS

Beccis fyller år idag, så vi har bakat tårta, det bliv dubbelt med tårta eftersom Kennet kom men en till tårta. Jag hade cyklat till Dollar och köpt en jättesöt nalle som hon fick i present av mig. Jag hade inget presentpapper så jag tog en påse och knöt ihop med guldsnöre ist, det blev mycket sött. Men innan vi åt tårta åt vi lite middag, jag lagade (i hennes kök) amerikanska pannkakor, vilket jag var URUSEL på, de blev bränd och bara helvete. Efter mycket slit kunde vi äta, det var jag, Beccis, Kennet och Viktoria som åt. Det ser ut som att vi alla överlevt de misslyckade pannkakorna, så det var nog inte så illa iaf. Så vart det tårta! 
Sen gick typ alla åt varsitt håll och jag orkade inte gå hem bara för att upptäcka att det inte finns något att göra, så jag gick upp på sörgård och hälsade på denice, my och pernille som också var där. Jag följde Pernille och gå hem till henne sen, vi hade en ganska seriös samtalsstund. Vilket det brukar bli ganska ofta när vi träffas, men idag var det annorlunda på något vis. Men jag vet inte hur. Men men.

Är på uselt humör, har vart det nästan hela kvällen men försökt att dölja det. Lyckades nog inget vidare. Jag förstår inte varför jag är på dårligt humör när Pernille för en gångs skull är ute och umgås med oss. 

Måste packa väskan inför hemresan imorgon och så måste jag även fixa till köket, rensa kylen och så. Är nog behövligt. 

Ska ju till Hege med familj imorgon kväll då, och på lördag blir det hem till Jorm och äta ostfondue hos Pexo och Maria. Har tonvis med saker att göra i helgen känns det som. Skulle ha försökt komma ner på Gäddede något också, eftersom att pappa kom hem ikväll. Men får väl se hur det går med den saken. 

Blondie, vi börjar få lite mycket at göra på engelskan nu. Jag känner mig lite duktig, för jag har faktiskt tagit hem papprena till Shakespeares uppgifterna, men har såklart inte orkat göra något. Kommer förmodligen att få ett stort jävla IG i engelska. Men whataaa, det finns viktigare saker att göra. 

Jag är trött men ändå inte sovatrött, vad är det för fel? 

/Serena

Företagsekonomi

Jag har Företagsekonomi, har en liten rast nu. Det blir lite dryg att sitta här i 3 timmar utan rast. Jag och Erika jobbar som några tokar på våran fadderföretagsrapport. Det går faktiskt ganska bra och jag börjar se ett ljus i mörkret. Nu när vi börjar igen ska jag tvinga Erika och ringa och fråga några kompleteringsfrågor. Jag är så snäll känner jag.
Men nu ska vi JOBBA ! 

/Serena


Nr22

Jag håller på att bli tokig. My du måste hjälpa mig! Du vet nog vem jag menar...

/Serena

Gerd på bra humör

Har Administration nu, med Gerd som alltid brukar vara så sur. Men idag är hon på bra humör, tror hon har vunnit på lotto eller något, först kommer hon ut med en stor skål med kola godisar och säger åt oss att äta, och sedan säger hon att vi får sluta en kvart tidigare. Tänk om det kunde vara så varje gång. Fast det kanske bara är för att Hp1 inte är här idag. Så jävla härligt att slippa dem!

Vi hade idrott lektionen innan, men vi satt still nästan hela lektionen. Det är väldigt drygt med allt prat och alla genomgångar, vi hinner inte göra så mycket. Spelade badminton i typ en kvart.

Sen blir Företagsekonomi, fast utan lärare, men jag hade tänkt vara duktigt iaf. Har för mycket att göra för att kunna skita i det och gå hem. Fast att det låter lockande. Men om man jobbar på och blir färdig kan man ju gå tidigare iaf.
Nej nu måste jag plugga lite.

/Serena

Nr20

Sitter på spanskan nu, det är meningen att jag ska fixa texten till vårt drogarbete men jag vet itne riktigt hur bra det går för mig. Inte så speciellt bra skulle jag tro. Skriver lite kort om Heroin och det finns ju HUR mycket som hällst att skriva!

Sen ska vi ha hundra års natur, så otroligt tråkigt.

I vilket fall som hällst så längtar jag som fan till vi får till att göra om i lägenheten, ska disskutera det i helgen när jag åker hem. Har fått TV bänken nu oxå, här hur sugen som hällst på att öppna det lilla paketet som väger BARA 45 kg! Jag vill skruva ihop den, men det ska jag inte göra försen allt annat är klart.

Lilla Serena har lyckats skaffa Facebook även, inte för att jag förstår så mycket av det men hittar iaf åt massa folk jag känner. Lite kul kan det ju vara.

/Serena

Klippeliklipp klipp

Btw ska Emelie klippa mig imorgon efter skolan, ÄNTLIGEN! Jag som har velat klippa mig i flera veckor nu. Men imorgon, då jävlar! Det är bra ett Emelie finns :) 

/Serena

Länge sedan nu

Har inte skrivit på ett tag så det börjar nog bli tags nu. 
Tittar på en film som jag inte vet vad det är för något men så kom jag på att jag nog har läst den boken för det verkar så bekant. Men är lite för lat för att ta reda på saken. 

I Stockholm hade vi grymt kul, för det mesta iaf, kanske inte riktigt på dramaten och riksdagen men annars var det grymt! Jag och Blondie var på ett otroligt bushumör en kväll, så vi tok med oss flickorna ut på tunnelbane äventyr. Och så bestämmde vi oss för att dö, så vi sprang och så "poff" hade vi lagt oss ner mitt på gatan i Gamla Stan. På ett annat tunelbane äventyr var vi i Rinkeby och det var ... väldigt spännande, vi blev attakerad av invandrare. "Vad gör Svenskar här?"  sa de och när vi bara gick förbi började de kasta PENGAR på oss! Massvis med enkronor flög förbi och en träffade Blondie. 

Helgen tillbringade jag i Söderhamn, hos syster. Vi hade det myselimys mys med film och så, tyvärr var jag väldigt trött efter resan så jag somnade och missade slutet av filmen. Men så får hon skylla sig själv när hon tvingar upp mig klockan 7 på fredagmorgonen för att jag ska följa henne på skolna. Jag höll faktiskt på att somna på hennes engelska, så trött var jag. 

Nu är jag hemma igen och allt är som det ska. Ungefär. Ska nog åka hem till Jorm helgen, då blir det fredag kväll i Nordli hos Hege och Tor Audun och lördag kväll hos Pexo och Maria, fullt upp, men det verkar inte hända så mkt här i Ström häller Blondie och Louise sviker ju och åker hem på tävligt och Beccis fyller år på torsdag (så då blir det att baka tårta) så hon åker hem. 

Blondie! hjälp mig, En TÖNT kör runt här utanför och tror att han är något och du vet precis vad/vem jag menar!!!

/Serena

RSS 2.0