Nr17

Idag har jag då varit i Nordli och hälsat på min kusin och hennes två små söta barn. En av dem är dessutom min gu´dotter , en riktigt söt liten tulltjur. Vi åt våfflor och "pearla" (bygga pärlplattor) som vi sedan blev strukna och ska hängas upp i fönstret. Ronja är så otroligt söt och säger "gumoja mi" till mig hela tiden och det är så gulligt.

Det blir Gäddede imorgon och Strömsund på Lördag, efter en snabb sväng på stan med Far och Syster.

Händer det något speciellt i Ström på lördag kväll?

En mycket fin låt;
Åge Aleksandersen - Lys og varme


Når mørke no har sænka sæ,
går æ stillt igjennom rommet.
Å følelsan dæm slit i mæ,
ka vil fremtida gi?

Å den arven vi har gitt dæ,
kainn vær tung å ta me sæ.
Vil du spørr oss, vil du last oss?
Vil du kaill det førr et svik?

Sola som gikk ned i kveld,
ho ska skin førr dæ min kjære.
Å føglan som e fri, dæm ska vis vei å aillt ska bli
myttji lys å myttji varme.
Tru å håp det kan du få med.
Mange tåra, tunge stunde, e æ redd førr at det bli.

Når sola jage natta bort,
så kryp du godt innte mæ.
Å gjømte de tunge tankan,
dæm æ hadd i går.
I liv og latter spør du mæ,
om rægne og om sola.
Å svaran som æ gir dæ e itj dæm æ hadd i går.

Å sola som gikk ned i kveld,
ho ska skin førr dæ min kjære.
Å føglan som e fri, dæm ska vis vei å aillt ska bli
myttji lys å myttji varme.
Tru å håp det kan du få med.
Mange tåra, tunge stunde, e æ redd førr at det bli.

Å sola som gikk ned i kveld,
ho ska skin førr dæ min kjære.
Å føglan som e fri, dæm ska vis vei å aillt ska bli
myttji lys å myttji varme.
Tru å håp det kan du få med.
Mange tåra, tunge stunde, e æ redd førr at det bli.

Sola som gikk ned i kveld,
ho ska skin førr dæ min kjære.
Å føglan som e fri, dæm ska vis vei å aillt ska bli
myttji lys å myttji varme.
Tru å håp det kan du få med.
Mange tåra, tunge stunde, e æ redd førr at det bli.

/Serena

SNÖÖÖ !!

Det är snö på backen, så jävla härligt! Snart blir det vinter och då ska skotern få ut och motionera hade jag tänkt. 

Jobbade sista dagen för den här veckan idag. Är ganska härligt och få ta det lite lungt innan skolan börjar igen. 
Imorgon ska jag och syster till Nordli och hälsa på Hege med familj under tiden mamma jobbar.  

/Serena

Ett problem mindre

Jag känner mig nästan lite duktig. Jag har tagit tag i ett av min små meninglösa problem som jag inte hade haft om jag inte hade brytt mig om mina vänner.
Men så här är det - Jag har äntligen fått tala om för min vän att hon måste göra något åt hennes liv innan det blir ett tredje världskrig. Och vill du veta det värsta? Hon vet att hon inte kan låta honom fortsätta! Men vad gör hon åt det? Inte ett jävla piss. Men hon har iaf lovat mig att göra något nu, och jag hoppas verkligen att hon håller det löftet.

/Serena

Polisanmälan?

Jag tycker att ni borde anmäla det istället för att kräva pengar av alla som råkade befinna sig där, jag säger bara det att jag har verken råd eller lust att lägga ut 300 kr på att någon jävle inte går att lita på! Det skulle vara mycket bättre att göra en polissak av det, då kanske den som faktiskt tog kameran inser hur jävla dum han/hon är och lämnar tillbaka den och så blir allt bra igen. Men det skulle väl vara på tok för bra för att vara sant.
Jag tycker att det är en jävla dålig stil att sno något av en kompis, sånt gör man inte. Man vill kunna lite på sina vänner!

/Serena

Nr13

Sitter och planerar för da Jormers Halloweenparty, det kommer bli lite speciellt med tanke på att våran fest kommer hållas helgen innan Halloween. Nu på lördag med andra ord. För att alla våra Jormarsvänner ska ha chans att vara med. Det ska bli så jävla kul att parta med flickorna! Det är inte ofta det inträffer.
Sen blir det Ström igen helgen efter det. Härligt härligt. Och under veckan hoppas jag på en massa jobb.



Jag kan bara inte förstå vad det är som har gått så jävla fel! Hur kunde det bli så, hur kan det kännas så hemskt. Jag förstår inte änns varför jag bryr mig! Det borde jag verkligen inte göra, inte änns lite.
Hur fan kan jag vara såhär jävla dum? Jag bara förstör allt, och jag menar precis allt! Hur fan kan jag göra bort mig på det sättet som jag just gjort? Kan det bli värre? Det har jag svårt att tro.
Jag förstår inte änns varför jag försöker få alla tro att jag är glad och mår bra, för det gör jag inte. Men det verkar iaf som att jag lyckas, det är ingen som ser att något är fel, eller de säger iaf inget om det. Det är en av mina största tallanger, spela glad. Fast att jag egentligen inte förstår hur jag lyckas inför de närmaste, men det gör jag. Ska jag vara helt ärlig är jag faktiskt glad att jag lyckas, för jag vet inte om jag har så stor lust att tala om vad som snurrar runt i min hjärna för tillfället.

/Serena

Nr12

Pratar med Syss i telefon och My sitter här och fönar håert, har syss på högtalare så hon får vara med i diskussionen. Frida sitter på bussen påväg hit. Hon ska vara här i helgen oxå.

Igår vart ju allt kanon bra. Jag fick med mig Elin till stan och titta på björn, men för att vi skulle hinna med bussen hem var vi tvungen och gå innan de var färdigt. Så precis när Björn kommer in på scenen och ska göra sin show reste vi på oss och gick, så han fick ha lite roligt år oss. Han sa "VA! ska ni gå nu?  Aja, det finns ju flera, alla behöver inte gilla mig." Vi sprang till bussen men missade den iaf, men bara med typ 2 minuter. Så Elins mamma och pappa kom och häntade oss. Mycket läskigt.

Ikväll blire party med folket, vilket ska bli mycket trevligt (med vissa undantag)...  Men det går nog iaf.

/Serena

GLAD

Yes! Jag har äntligen hittat någon att ta med på Björn ikväll! Elin var så snäll och köpte biljetten, men då med lite kompisrabatt, och följer med mig! GLADGLADGLAD!
Vi tar bussen efter skolan och så åker vi ut till farmor och äter lite middag när vi kommer fram till stan. Och så börjar Björn klockan 20.00 och jag hoppas verkligen att vi hinner med 22.10 bussen hem, annars blir vi kvar där.

/Serena


Prov

Har just haft prov i Företagsekonomi. Det känndes faktiskt som att det gick hyfsat bra. Det var i alla fall inte så svåra frågor.
Nu ska jag och Erika till och jobba med våran fadderföretagsraport. Det känns lite jobbigt, men det är bara att komma igång, sen är det inga problem. Hoppas jag.
Ska ta en liten snabb fika innan vi börjar, väntar bara på att Linneá coh Emma ska bli klar med provet.

/Serena

Inte alls taggad

Inte det minsta taggad inför provet imorgon, har suttit och pluggar i flera timmar och sedan blivit störd av My, vilket inte var helt oväntat. Det kommer inte alls gå bra, blandar ihop allt som finns att blanda ihop på ett ungefär.

Just nu är jag inte så speciellt taggad för helgen häller. Och det SUGER! Måste börja tagga till ordentligt nu.

Och så var det ju stan imorgon också, har fortfarande inte någon att ta med! Måste försöka tvinga med Martina, annars får jag väl ta med farmor eller någe. Vill iaf inte åka själv! Fatta vad tråkigt.

Nu ska jag torka håret och sen ska det bli riktigt gött och sova!

/Serena

Nr8

Nu sitter jag uppe på Gröna och ska ha Information och Layout, vilket är otroligt jävla tråkigt, det är ungefär som data kursen vi läste ifjol. Inte alls kul. Sen har vi Företagsekonomi och där kommer vi få ha vikarie, vilket inte jag tycker om för jag ville prata med våran lärare som vi ska ha. Har prov imorgon dessutom! Och det tycker jag ikke om.

Ikväll ska jag nog lyckas terrorisera My, och hon hade visst tänkt göra det samma med mig.
Och den svikaren dissar mig imorgon för ett jävla föräldramöte! Så nu kanske Louise följer med mig till stan och tittar på Björn Gustavsson. Jag hoppas hon följer med. För jag vill inte åka ensam, i värsta fall får jag väl ta med farmor. Det skulle ju vara väldigt deprimerande att inte gå när jag har biljetter. Ingen som har lust att följa med om det blir kris?

/Serena

Tisdag

Idag var det otroligt jobbig att ta sig ur sängen, men lyckades tillslut dra mig upp och iväg på skolan. Det har inte hänt så mycket spännande idag, jag och Blondie börjar bli sjuk på riktigt. Vi har faktiskt pluggat idag! Det är helt jävla fel. Men det går nog snart över, så det är ingen ingen större fara.
Efter skolan pluggade jag och Beccis lite innan vi gick till dollar. Vi hade inte hunne gå långt när vi träffade på Kennet och Patrik,  vi lyckades övertala dem att följa med på dollar och det kan man nästan säga var trevligt. Sedan gick vi och häntade Beccis grejer som låg kvar hos mig medan killarna gick hem till sig. Jag följde med Beccis och var bärhjälp och så satt jag där en liten stund med henne och katterna.
Så gick jag hem och fick My på besök. Tittade på Andra Avenyn och åt glass. Mysigt.

Nu sitter jag bara och gruvar mig för att hoppa in i duschen, det känns otroligt jävla jobbigt att bli blöt nu, och håret som inte torkar på evigheter. Och på det är jag sugen på något, men jag vet inte vad, en macka kanske? Eller bara lite te?



Nu är jag riktigt jävla förvirrad. Det värsta är att jag inte änns vet varför. Det finns ingen anledning över huvud taget! Det kommer bara resultera i en massa annan skit som tycker och inte kommer vilja försvinna. Jag vet hur det är, det är samma sak varje höst och de blir bara värre och värre. Om det tänker fortsätta i den riktningen vet jag inte om jag orkar med det över huvud taget. Men det löser sig, det gör det alltid. Mer eller minder.
Jag är juså jävla dum så det finns inte! Nu är det bäst för mig själv att jag tar mig i kragen och värkligen tar tag i saker och ting. Det kan inte fortysätt på det här sättet. Det går inte, jag vill inte. Men det är så svårt. Jag hatar värkligan att behöva vara ensam just nu, det är plågsammt. Tankarna snurrar runt i mitt huvud i en alldeles för hög hastighet och bara rör till det. Borde egentligen bara gå och gömma mig och inte komma fram förren till vintern.
Jag tänker på tok för mycket och orkar värkligen inte det nu så det får bli duschen istället.

/Serena

Nr6

Efter att My gått hem igen fick jag besök av Christian, Styve och Jonte. Men de stannade inte länge.

Pappa ringde och talade om för att farfar har ramlat och brytit armen idag. Väldigt onödigt tycker jag. Men det hade ju kunnat varit värre.

Nu ska jag bädda rent i sängen och sedan sova.

/Serena

Spännande kväll

Gårdags kvällen var väldigt intressant. Det började med att Sandra kom till mig och Frida, sedan nör vi var färdig för att gå kom precis Elin. Vi lyckades efter en väldigt svår vägbeskrivning ta oss till Jahn, där var det mycket folk och ännu mer volym på stereon. Måste faktiskt erkänna att jag inte alls kännde många där och de jag kännde till känner mig som Johannes ex. Fick frågan "Var det inte du som var tillsammans med Johannes förut?" minst fyra gånger under kvällen.
Där trffade vi många nya och trevliga människor. Efter någon timme där gick jag, Frida och Elin till Christian mf. som var på en fest. Men när vi kom dit blev alla utkasstad, jag, Frida och Karro smög oss in på toa iaf, det var en historia för sig det. Men den kommer inte jag berätta nu.  Någon fick för sig att vi skulle gå på en fest längre bort, som jag tror inte existerade, men vi gick mort mot Hörnet men kom inte längre än till Tingvalla parkeringen. Där träffade vi på Jonte och Jolo var full och glad, han sjöng och dansade till "Jag är inte rädd för russin" vilket var roligt att se. Efter en stund kom det några till och då hade Christian bestämmt att vi skulle på fest hos Ingo och Bodil. Där träffade vi på ännu fler som vi inte kännde.
Killarna gick ut och skulle kolla på någon bil eller vad det nu var de skulle göra, det var bara jag, Frida, Stefan och Robin kvar där nere i källaren kvar. Stefan hittade en massa sprit och skulle supe ner Robin. Och efter en halv timme kunnde inte Stefan gå uppför trappen själv, knappt resa sig ur soffan, så Ingo tog honom på axeln och gick ut med honom. Väl ute på gården ligger det en blond tjej i en skottkärra och hon är helt borta. De inser att de måste göra något och när de inte lyckas få kontakt med henne kommer Ingos mamma och sätter henne i bilen och ringer akuten. Jag, Frida, Christian, Picko, Anders och hans brud gick därifrån så jag vet inte hur det blev med tjejen där. Vi satt i den stora rondellen,Frida hade både min och Pickos jacka och en tjock munkjacka på sig och fick för sig att ta av sig allt för att inte jag skulle frys, så när hon stod där i bara t-shirt och frös vägrade ju jag såklart att ta på mig alla dessa kläder, men tog tillslut min jacka när Christian hörde bråk från Hörnet och skulle gå dit. Innan vi kommit oss ner det var det lungt igen, men vi träffade på Styv och ett helt gäng till. Klockan var då runt fyra på morgonen så jag och Frida gick hem och la oss.

Jag måste säga att det var en väldigt kul kväll.

Sov till runt halv två idag,mamma ringde och frågade om vi ville fika med dem på Simonsson, så vi skyndade oss upp ur sängen och på med kläder, så blev vi bjuden på frukost. Sen har vi bara varit lata. Christian, Kim och Robin kom förbi en sväng. Christian var fortfarande full och drack sin apelsin jucie, som såklart var utblandad. Så kom Emma och strax efter gick pojkarna och vi flickor poppade popcorn och tittade på film.

Nu sitter jag och väntar på My, vi ska se på Andra Avenyn hade vi tänkt.


Nr4

Det är höst, behöver jag säga mer?
Jag börjar känna av min lilla höstdeprition, vilket inte känns så speciellt bra. Det är otroligt jobbigt att vara ensam för tillfället, tur att jag iaf har sällskap av Frida i helgen. Men sen blir det bli som vanligt igen. Det är riktigt hemskt att sova själv, för då  tänker man på tok för mkt. Och efter allt skit nu så är det värre än det brukar vara. Inte det att jag ångrar det som hände eller så, det gör jag inte. Men jag och min stora trut. I fortsättningen ska jag ikke öppna den om det inte är absolut nödvändigt! För jag vet precis vad ni anser, fast att ni inte säger någe om det. Jag har börjat inse att det bara är vissa som klarar av att ta  det på ett bra sätt. Nu har allt blivit så jävla fel och det blir ju inte bättre precis. Men bara så du vet,
JAG HAR INTE SAGT DET!!

Idag har jag varit duktig och tvättat kläder och sedan gick jag och Frida till Dollar. Sen har vi inte gjort så mkt, ätit pizza med Gumor och Gufar (Fridas mamma och pappa). Nu håller vi på och göra oss i ordning för kvällen (vet fortfarande inte vad som händer men det löser sig). Så nu ska vi prova hennes nya plattång. Men först ska jag flörta lite med pappa så han fyller på min mobil. Så busig jag är.

/Serena

Nr3

Nu börjar det bli på tiden att skriva lite mer.

Just nu sitter jag och Frida här och funderar över vad vi ska göra ikväll. Fridas ragg håller på och ska dra med oss på fest, hos Jahn. Får se hur det blir.
Kommer kanske gå dit om vi inte får någe bättre för oss.

Igår var det Pernille kväll, vi var lite sociala med varandra och sedan sov hon hos mig. Mycket trevligt, mycket trevligt.

Orkar inte skriva mera nu.

/ Serena

RSS 2.0